Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Vloupal se do obchodu

KROMĚŘÍŽSKO: Ukradl cigarety a cukrovinky. 

Doposud neznámý pachatel se přes víkend vloupal do prodejny smíšeného zboží v jedné z obcí na Morkovicku. Krádež zjistila vedoucí prodejny včera ráno. Ihned zavolala na linku 158.
Zloděj se nejprve do budovy pokusil vniknout přes zadní vstupní dveře, ale nepodařilo se mu to. Překonal však okno, které se nachází ve výšce pěti metrů nad zemí, vnikl dovnitř a dostal se tak na schodiště. Následně rozbil sklo ve dveřích vedoucích do prodejny. Vzniklým otvorem vlezl do obchodu. Z regálů u pokladny odcizil cigarety různých značek, z krabice pod pultem pak dalších čtyřicet kartonů. Vzal také žvýkačky a cukrovinky. Místo opustil sklepem, kde si zevnitř násilím otevřel dveře.
Přesná škoda, kterou pachatel způsobil krádeží zboží a poškozením okna a dveří, doposud nebyla vyčíslena. Už teď prodavačka škodu způsobenou odcizením věcí předběžně odhadla na padesát tisíc korun.
Policisté provedli ohledání místa činu, zajistili stopy a pořídili fotodokumentaci. Nyní po pachateli trestného činu krádež pátrají. Trest, který mu po dopadení hrozí, se bude odvíjet od výše způsobené škody.
 
19. července 2011, por. Mgr. Simona Kyšnerová

vytisknout  e-mailem