Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Přišla o kabelku

KROMĚŘÍŽSKO: Taška z nákupního vozíku zmizela. 

V pátek odpoledne přišla o svou kabelku sedmdesátiletá žena. Ta se autem vydala na nákup do jednoho z kroměřížských obchodních domů. Jakmile nakoupila, vrátila se na parkoviště k autu a zboží z nákupního vozíku vyskládala do zavazadlového prostoru. Kabelku při tom měla zavěšenou na vozíku. Při ukládání zboží do auta ji však několikrát nechala bez dohledu. Následně vozík vrátila pod přístřešek na parkovišti. Poté odjela domů. Tam zjistila, že tašku nemá. Nevěděla, jestli kabelku zapomněla zavěšenou na vozíku nebo ji někdo odcizil během ukládání věcí do vozu. Vrátila se tedy zpět, ale kabelka se na žádném z vozíků nenacházela. Ani na informacích v obchodě o ní nikdo nevěděl.  

Přišla tak nejen o kabelku, ale i o věci, které v ní byly uloženy. Zloděj tak získal peněženku s finanční hotovostí, osobními doklady, platební kartou a dále mobilní telefon. Ženě tak způsobil škodu přes tři tisíce korun.

Případ nyní řeší kroměřížští policisté. Pachatel se dopustil trestného činu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Po dopadení mu hrozí až dva roky vězení.

6. května 2019, por. Mgr. Simona Kyšnerová

vytisknout  e-mailem