Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Přišel o telefon

KROMĚŘÍŽSKO: Nenechávejte své odložené věci bez dozoru! 

V neděli krátce po půlnoci odcizil neznámý pachatel třiadvacetiletému muži z Holešovska mobilní telefon v hodnotě deseti tisíc korun.

Mladý muž se zúčastnil fotbalového turnaje, který se konal v jedné z obcí nedaleko Holešova. Telefon si uschoval do kapsy mikiny a tu pak odložil na lavici vedle sebe. Naposledy s mobilem manipuloval pár minut po půlnoci. Poté se ještě na hřišti zhruba půl hodiny zdržel a následně odešel domů. Ráno zjistil, že telefon nemá. Když na něj zkoušel volat, chvíli zvonil, pak ale přestal a byl nedostupný.

Zloděj mu zřejmě telefon odcizil během několika minut po půlnoci. Muž v tu dobu totiž nechal mikinu bez dozoru na lavici a vzdálil se od ní na toaletu a do bufetu.

Včera odpoledne se okradený muž rozhodl odcizení mobilního telefonu oznámit holešovským policistům. Po odcizeném mobilu i pachateli, který se tímto jednáním dopustil trestného činu krádež, nyní pátráme. V případě dopadení mu může hrozit až dvouleté vězení.

 

V místech většího výskytu lidí doporučujeme věnovat zvýšenou pozornost svým věcem a neponechávat je volně odložené bez dozoru.

 

3. srpna 2016, por. Mgr. Simona Kyšnerová

vytisknout  e-mailem