Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Pátráme po pachateli loupežného přepadení

KROMĚŘÍŽSKO: Informace mohou občané poskytnout na lince 158. 

V neděli 2. prosince 2012 okolo šesté hodiny ranní došlo v Kroměříži na křižovatce ulic Velehradská a Svatopluka Čecha k loupežnému přepadení třicetileté ženy. Neznámý muž ji chytil za předloktí a pod pohrůžkou nože po ní požadoval peníze.
Pachatel před incidentem vystoupil z červeného osobního motorového vozidla nezjištěného typu a registrační značky. Auto bylo menší velikosti. Uvnitř seděly další dvě osoby. Kriminalisté zjistili, že automobil odpovídající stejnému popisu se pohybuje také v Holešově a v Hulíně a osádka vozidla obtěžuje ženy.
 
Kriminalisté nyní pátrají po muži ve věku okolo pětadvaceti let, který je asi 170 centimetrů vysoký, štíhlé postavy o váze asi 70 kilogramů. Oblečen byl do šedých tepláků a silonové bundy do pasu světlé barvy, na nohou měl sportovní obuv. Hledaný muž měl hnědé mastné vlasy po ramena, širokou bradu a větší nos. Náušnice nebo piercing neměl.
 
Vzhledem k tomu, že se podařilo vytvořit zdařilý identikit neznámého, žádáme veřejnost o pomoc při určení totožnosti tohoto pachatele. Informace mohou občané poskytnout na kterémkoliv obvodním oddělení Policie ČR nebo na bezplatné lince 158.
 
6. prosince 2012, por. Mgr. Simona Kyšnerová
Odkazy do noveho okna

Identikit pachatele

Identikit pachatele 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem