Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Pátráme po neznámém řidiči

KROMĚŘÍŽSKO: Informace nám lidé mohou poskytnout na telefonním čísle 735 780 170. 

V sobotu 30. října 2021 dopoledne v 09:50 hodin došlo v katastru obce Bystřice pod Hostýnem na křižovatce silnice II/150 a ulice Meziříčská k havárii motorkáře.

Dvaapadesátiletý řidič motocyklu jel po hlavní komunikaci ve směru od Loukova. V křižovatce mu ale nedal přednost prozatím nezjištěný řidič nákladního automobilu značky Mercedes Benz bílé barvy, který jel po vedlejší silnici Meziříčská a zkřížil tak motocyklistovi jízdní dráhu. Řidič motocyklu se snažil střetu zabránit a prudce zabrzdil. Následně upadl na vozovku a ke střetu tak nedošlo. Utrpěl při tom lehké zranění. Neznámý řidič náklaďáku situaci možná nezaregistroval a z místa bez zastavení odjel. Dechová zkouška na alkohol byla u motocyklisty negativní.

Na motocyklu vznikla škoda padesát pět tisíc korun.

Nehodu i nadále šetří kroměřížští dopravní policisté.

V souvislosti s touto událostí nyní pátráme po neznámém řidiči nákladního automobilu. Zároveň prosíme o pomoc případné svědky, kteří by nám mohli poskytnout jakoukoliv informaci vedoucí ke zjištění totožnosti řidiče náklaďáku, aby nám zavolali na bezplatnou linku Policie ČR 158 nebo na telefonní číslo kroměřížských dopravních policistů 735 780 170.

Odkaz na video z nehody: https://youtu.be/_kXGpbPZE8c 

8. listopadu 2021, por. Mgr. Simona Kyšnerová

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem