Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Hledáme svědky nehod

KROMĚŘÍŽSKO: Policisté žádají o pomoc při objasnění obou událostí.  

Včera asi pět minut po osmé hodině ráno vyjížděli dopravní policisté k nehodě, ke které došlo mezi obcemi Jarohněvice a Šelešovice. Čtyřiadvacetiletá cyklistka jela ve směru na Šelešovice. Několik desítek metrů před začátkem obce ji předjíždělo osobní vozidlo. Podle dosavadních informací měl jeho řidič ženu zachytit pravým zrcátkem či bokem vozidla. Cyklistka spadla na zem. Auto nezastavilo a z místa ujelo. Lehce zraněnou ženu záchranáři převezli do kroměřížské nemocnice. 
 
Policisté v této souvislosti žádají o pomoc případné svědky, zejména pak řidiče modré krátké Felicie, která kolem cyklistky v tu dobu také projížděla. Mimo to i osádku vozidla, které jelo do protisměru. Informace k popsané nehodě můžete poskytnout přímo na kroměřížském dopravním inspektorátu, na čísle 602 475 255 nebo lince 158.
 
Vyzýváme i svědky dopravní nehody, která se stala taktéž včera zhruba ve čtvrt na tři odpoledne na ulici Hulínská před železničním přejezdem ve směru na Kroměříž. Doposud nezjištěný řidič Citroenu nedodržel bezpečnou vzdálenost a přední částí svého osobního vozidla narazil do auta před sebou, toto bylo odhozeno na další vozidlo. Muž z Citroenu vystoupil a poškozeným sdělil, že jen couvne na parkoviště a budou to řešit. Z místa však ujel na ulici Bílanská. Při nehodě nebyl nikdo zraněn.
 
5. října 2012, nprap. Ing. Barbora Balášová

vytisknout  e-mailem