Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Havaroval v příkopu

KROMĚŘÍŽSKO: Na vozidle vznikla škoda milion korun. 

Včera odpoledne zkomplikovala dopravu na Holešovsku nehoda, která se stala na objízdné trase mezi obcemi Tučapy a Prusinovice. Devětadvacetiletý řidič nákladního automobilu Volvo s přepravovaným nákladem piva chtěl objet větší louži na cestě a přejel proto do levé části vozovky. V protisměru ale spatřil kolonu za sebou jedoucích vozidel a tak musel stočit řízení zpět na svou stranu a projet vodou. Dostal se ale až na krajnici, která stáhla zadní část auta do příkopu. Tam ještě náklaďák narazil do betonového mostku a převrátil se na pravý bok. Řidič i jeho spolujezdec naštěstí vyvázli bez zranění.
Dopravní policisté, kteří na místě havárii vyšetřovali, navíc zjistili, že řidič nerespektoval značku zakazující vjezd vozidel, jejichž okamžitá hmotnost přesahuje stanovenou mez 7,5 tuny. Automobil s nákladem totiž vážil okolo jedenácti tun.
Na vozidle vznikla předběžná škoda milion korun, na převáženém zboží pak deset tisíc korun. Poškozením betonového mostku byla způsobena škoda pět tisíc korun.
 
1. února 2013, por. Mgr. Simona Kyšnerová
Odkazy do noveho okna

nehoda u Prusinovic

nehoda u Prusinovic 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem