Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Ve Vrběticích pokračujeme v ohledání a sběru munice

ZLÍNSKO: Práce by měly být letos dokončeny. 

Do muničních skladů se vrátili po zimní pauze pyrotechnici, hasiči, policisté i zdravotníci v plné početní síle a začali opět pracovat. Svoji činnost po zimní pauze dnes zahájila skupina určená pro činnost v epicentru k ohledání místa činu, skladu č. 12, a včera začali pracovat kolegové, kteří se věnují plošnému pyrotechnickému průzkumu a sběru. Práce na ohledání druhého epicentra exploze byly kvůli nepříznivému počasí přerušeny od poloviny loňského prosince.

V souvislosti s pokračováním prací na ohledání druhého epicentra exploze je s ohledem na bezpečnost občanů ode dneška 6. 3. 2019 opět uzavírána pozemní komunikace mezi obcemi Lipová a Haluzice, a to v době cca od 7:30 do 12:00 hodin a od 13:00 do 17:00, konkrétně se bude jednat o části pozemní komunikace č. 4932 v úseku mezi křižovatkou spojující pozemní komunikace č. 4941 a 4932 a křížení pozemní komunikace č. 4932 s Lipovským potokem. Uzavírání provozu části výše uvedené pozemní komunikace bude realizováno každodenně, s možností operativních úprav doby uzavření.

Složky integrovaného záchranného systému umožní vždy, v době od 7:30 do 8:30 hodin, průjezd autobusových spojů, které jsou uvedeny v aktuálním dopravním řádu.

6. března 2019, mjr. Mgr. Lenka Javorková


 

vytisknout  e-mailem