Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Třaskavé derby

VSETÍNSKO: Na bezpečnost dohlédne více než stovka policistů. 

V pondělí 30. ledna se od 17:30 hodin na vsetínském zimním stadionu střetnou týmy VHK ROBE Vsetín a PSG Berani Zlín. V souvislosti s tímto zápasem připravujeme adekvátní bezpečnostní opatření. Na bezpečnost a veřejný pořádek budeme dohlížet nejen v nejbližším okolí stadionu, ale i v jiných částech města. Kromě domácích příznivců se na stadion chystají i fandové zlínského týmu. Budeme monitorovat nejen samotný příjezd a přesun fanoušků na stadion, ale i jejich odjezd.
Do bezpečnostního opatření bude nasazeno více než sto policistů z řad pořádkové a dopravní policie, psovodi, kriminalisté či členové antikonfliktního týmu.
Vzhledem ke zkušenostem z již odehraných vzájemných zápasů, které se neobešly bez komplikací, apelujeme na důsledné respektování pokynů policistů, strážníků či pořadatelů.  
Důrazně připomínáme, že je zakázáno na stadion nosit jakoukoliv pyrotechniku. Při odhalení, že se někdo přece jen pokusí přenést pyrotechniku přes kontroly u vstupu, hrozí dotyčnému nemalé problémy. Stejně jako jednomu z "fanoušků", který nedávno za tento prohřešek dostal od správního orgánu desetitisícovou pokutu a zákaz vstupu na stadion do konce sezony. 

30. ledna 2023, nprap. Petr Jaroš

vytisknout  e-mailem