Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Řidiči pozor!

ZLÍNSKO: Přibývá dopravních nehod se zvěří. 

Dopravní policisté opět zaznamenali jarní nárůst dopravních nehod se zvěří. Proto upozorňujeme řidiče, aby především v nočních hodinách dbali zvýšené opatrnosti.

Jedna z posledních nehod se stala v pondělí v jednu hodinu ráno. Čtyřicetileté řidičce vozidla Renault Kadjar, jedoucí od Otrokovic do Zlína, vběhla před vozidlo srna. Řidička již své vozidlo nestihla zabrzdit a přední částí auta do srny narazila. Žena zranění neutrpěla, srna však na místě nehody uhynula. Škoda na vozidle se vyšplhala na třicet tisíc korun. Srnu si poté z místa nehody převzal myslivecký hospodář.

Další tři nehody se zvěří se staly tuto noc. Nejdříve řidič vozidla Opel Astra srazil srnu u obce Zádveřice. Poté řidiči vozidla Mercedes u obce Biskupice vyběhla srna z lesního porostu přímo před auto. Řidič již nestihl zabrzdit a pravou přední části svého auta do srny narazil. Škoda na vozidle se vyšplhala na padesát tisíc korun. Třetí nehoda se stala v obci Dolní Lhota, kde řidiči vozidla Citroën Jumpy taktéž vběhla srna do jízdní dráhy. Zde se škoda na vozidle vyšplhala na třicet tisíc korun.

26. dubna 2016, por. Mgr. Lucie Javoříková

 

vytisknout  e-mailem