Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Policejní mistrovství psovodů

ZLÍNSKÝ KRAJ: Své zástupce vyslalo i Krajské ředitelství policie Zlínského kraje. 

V průběhu uplynulého týdne se v Solenici na Příbramsku uskutečnil již čtrnáctý ročník Policejního mistrovství České republiky psovodů se služebními psy. Tohoto soutěžního klání se se svými čtyřnohými parťáky zúčastnili i policisté Krajského ředitelství policie Zlínského kraje prap. Filip Novák se psem Ivrou a prap. Jiří Gregovský se psem Cagem. V soutěži družstev se tato čtveřice umístila na osmém místě. Solenice.jpgMR solenice (002).jpgVítězi se stalo družstvo Krajského ředitelství policie Jihomoravského kraje.
Soutěž jednotlivců byla rozdělena do dvou kategorií. V první kategorii s názvem pachové práce – vyhledávání omamných a psychotropních látek zvítězila dvojice z Krajského ředitelství policie Jihomoravského kraje. Naši zástupci v této disciplíně, prap. Jiří Gregovský se psem Cagem, obsadili čtvrté místo a jen těsně zaostali za medailovými pozicemi.
Ve druhé kategorii nazvané pachové práce – vyhledávání výbušnin zvítězil policista z Krajského ředitelství policie Moravskoslezského kraje. Prap. Filip Novák se psem Ivrou se umístili na devátém místě.

19. září 2017, nprap. Petr Jaroš

vytisknout  e-mailem