Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Muž se rozhodl ukončit svůj život

ZLÍNSKO: Okolnosti jeho rozhodnutí prošetřují policisté. 

Ve středu o půl čtvrté odpoledne zavolala na tísňovou linku 158 žena, která policistům sdělila, že její známý, se kterým komunikuje přes sociální síť, chce ukončit svůj život. Na místo tak ihned vyjela policejní hlídka. Po příjezdu do místa bydliště muže v Napajedlech policisté zjistili, že tento je na balkóně v sedmém patře a křičí, že skočí. Proto na místo ihned byl vyslán tým vyjednavačů. Taktéž byly přivolány ostatní složky integrovaného záchranného systému a strážníci městské policie. Okolí domu, ve kterém muž bydlel, policisté zajistili z bezpečnostních důvodů páskami a do jeho blízkosti nepustili ostatní občany.

Vyjednavači po příjezdu na místo začali s osmačtyřicetiletým mužem komunikovat. V průběhu vyjednávání, kdy se mu policisté snažili tento úmysl rozmluvit, však muž nespolupracoval, byl agresivní a komunikaci odmítal. O půl šesté večerní se rozhodl ukončit svůj život a skočil z balkónu svého bytu.

Záchranáři se jej snažili ještě zachránit, avšak muž utrpěl zranění neslučitelná se životem a zraněním na místě podlehl.

I když je vyloučeno cizí zavinění, policisté na případu stále pracují. Prověřují okolnosti celé nešťastné události, vyhodnocují zajištěné stopy a materiály.  

 

23. února 2017, por. Mgr. Lucie Javoříková

vytisknout  e-mailem