Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Hledáme svědky dvou dopravních nehod

ZLÍNSKO: 30. září 2017, Zlín a Polichno. 

Poslední zářijový den ve Zlíně na Vršavě v deset hodin dopoledne narazila neznámá řidička nezjištěného vozidla do osobního vozidla Fiat Brava, které řídil pětačtyřicetiletý muž. Žena sice zastavila, aby si zkontrolovala poškození svého vozu, ale po chvilce zase odjela.

Obě vozidla jela ve směru od Fryštáku do Zlína. Muž se svým vozem zastavil a chystal se odbočit vpravo mimo komunikaci. Za ním jedoucí řidička v černém SUV vozidle si zřejmě nevšimla jeho úmyslu odbočit, narazila do něj a Fiat Brava byl nárazem odhozen až k travnatému svahu. Oba řidiči vyvázli z nehody bez zranění. Škoda na Fiatu Brava činí asi deset tisíc korun.

Stejný den v 18.00 hodin došlo v obci Polichno při jízdě ve směru od Luhačovic k další dopravní nehodě, kdy jeden z řidičů z místa ujel. Neznámý řidič osobního vozidla, zřejmě se jednalo o Renault Captur světle hnědé barvy, se snažil v obci předjet muže na motocyklu. Podařilo se mu to na konci obce, ihned po předjetí se před motocykl zařadil a vzápětí prudce snížil rychlost jízdy. Motocyklista začal intenzivně brzdit, ale po chvíli i s motocyklem spadl na vozovku a způsobil si lehké zranění, které mu ošetřila lékařka. Škoda na motocyklu a oblečení motocyklisty činí asi patnáct tisíc korun. Celou dopravní nehodu viděl další řidič osobního vozidla jedoucí za oběma účastníky.

Žádáme svědky obou dopravních nehod, aby se ozvali na linku tísňového volání policie – 158 nebo na telefonní číslo policistů dopravního inspektorátu - 974 666 581.

4. října 2017, nprap. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem