Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

Zpravodajství ze dne 23.03.2011

Lanškroun - do vězení se muži nechtělo 

Nenastoupil do výkonu trestu
Přestože si muž řádně převzal rozhodnutí soudu, kde byl uveden nástup do výkonu trestu, tak se rozhodl toto nerespektovat a dále si užíval na svobodě. Na základě pokynu soudu byl muž Policií ČR Lanškroun zadržen a dodán do výkonu trestu. Za nenastoupení do výkonu trestu muži hrozí další trest za maření výkonu úředního rozhodnutí.

Krádež motorové pily v Albrechticích
Dosud nezjištěný pachatel vniknul do areálu jedné z firem v obci Albrechtice a z této následně odcizil motorovou pilu v hodnotě 14.000,-Kč. Případ je ze strany policie šetřen jako přečin krádeže.

Krádež mobilního telefonu
Na jedné ze Základních škol v Lanškrouně došlo k odcizení mobilního telefonu. Žákyně 4. ročníku si svůj mobilní telefon nechala volně položený na lavici a ze třídy se vzdálila. Při příchodu zjistila, že jí někdo mobil odcizil. Škoda byla předběžně vyčíslena na 3.500,-Kč.

Odcizení meděných parapetů
Na jednom z domů v Lanškrouně došlo přes noc k odcizení měděných parapetů a stojanu na kola. Poškozená uvedla, že celková škoda krádeží těchto věcí činí částku 4.700,-Kč. Případ je šetřen jako přestupek proti majetku.

Lanškroun 24.03.2011
npor. Bc. Petr Bilanský

vytisknout  e-mailem