Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zpravodajství z Lounska

Ze stavby domu zmizely věci; Z prodejny odcizil peněženku; Ženě vytrhl peněženku a utekl  

Ze stavby domu zmizely věci

Na neoplocený pozemek stavební parcely v obci Vlčí vnikl v minulých dnech neznámý pachatel. Z rozestavěného domu odcizil již zabudované vchodové dveře a dále z přilehlé kůlny nářadí. Jednalo se o elektrickou vrtačku, úhlovou brusku, gola sadu, různé kabely a další věci. Způsobená škoda přesahuje třicet tisíc korun. Policisté případ šetří jako trestný čin krádeže. 

Z prodejny odcizil peněženku

Včera odpoledne kradl v jedné prodejně v obchodním centru na Mírovém náměstí v Lounech neznámý pachatel. V nestřeženém okamžiku odcizil z kabelky, která byla volně odložená pod stolem, peněženku s finanční hotovostí, občanským a řidičským průkazem a platebními kartami. Poškozené ženě tím způsobil škodu za 11 tisíc korun.

Ženě vytrhl peněženku a utekl

Ženu středního věku si včera večer vyhlédl na Suzdalském náměstí v Lounech neznámý pachatel. Když volala z telefonní budky přistoupil k ní a z pod ramene jí vytrhl peněženku. Poté z místa utekl. Poškozená měla v portmonce peníze, bankomatní karty a doklady. Svým činem jí zloděj způsobil škodu přes dva tisíce korun. Případ šetří policisté jako podezření ze spáchání trestného činu krádeže.

vytisknout  e-mailem