Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zpravodajství z Lounska

V Lounech přepadl zloděj prodavačku trafiky; Starší ženě vytrhl kabelku a utekl; Zaparkovaný transportér přilákal zloděje  

V Lounech přepadl zloděj prodavačku trafiky

Včera, po sedmnácté hodině, vyjížděli policisté v Lounech ke stánku trafiky, kde měla být přepadena prodavačka. Dosud neznámý pachatel jí pod pohrůžkou násilí nutil vydat finanční hotovost. Starší žena se však ubránila, peníze mu žádné nedala a tak zloděj z místa činu uprchl s nepořízenou. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu loupeže, po pachateli pátrají.

Starší ženě vytrhl kabelku a utekl

Po zloději, který v úterý navečer okradl v lounské Platanově ulici 60letou ženu, pátrají policisté. Na okraji křižovatky s kruhovým objezdem k ní  zezadu přistoupil a vytrhl jí kabelku s věcmi. Poté z místa uprchl. Naštěstí poškozená neutrpěla žádné zranění, ale byla jí způsobena škoda za 2 224 Kč. Případ policisté šetří jako trestný čin krádeže.

Zaparkovaný transportér přilákal zloděje

V úterý, kolem 17. hodiny, se do zaparkovaného vozidla zn. VW Transporter vloupal neznámý pachatel. K události došlo na silnici, ve směru od Blšan na Liběšovice. Zloděj po rozbití skleněné výplně dveří odcizil ze zavazadlového prostoru automobilu motorovou pilu a dvě krabice s dokumenty. Svým činem způsobil škodu za tři tisíce korun. Věc policisté šetří jako trestný čin krádeže.

vytisknout  e-mailem