Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zpravodajství z Lounska

Z vozidla odcizil autonavigaci; V Levonicích se vloupal do garáže; Pro harmoniku se vloupal do neobývaného domu  

Z vozidla odcizil autonavigaci

Ze středy na čtvrtek se v Blšanech u Loun vloupal do osobního vozidla zn. Škoda Superb neznámý pachatel. Rozbil skleněnou výplň dveří řidiče, vnikl dovnitř a odcizil přenosnou autonavigaci zn. Garmin v hodnotě 8 000 Kč. Celkově, včetně poničení vozidla, způsobil škodu za 13 tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestných činů krádeže a poškozování cizí věci.

V Levonicích se vloupal do garáže

Do garáže v Levonicích se v minulých dnech vloupal dosud nezjištěný pachatel. Nejprve, po vytržení kovové petlice, vnikl do stodoly a poté pokračoval nezajištěnými dveřmi do garáže. Odtud si odnesl bourací kladivo, různé nářadí, propanbutanovou láhev a pánské horské kolo. Svým činem tak způsobil škodu přesahující dvacet tisíc korun.

Pro harmoniku se vloupal do neobývaného domu

Policisté šetří krádež tahací harmoniky zn. Heligon v hodnotě 3 000 Kč, která zmizela z rekonstruovaného domu v obci Mory. Dosud nezjištěný zloděj vylomil krumpáčem zámek vchodových dveří a vnikl dovnitř. Zaujala jej právě harmonika, kterou si přisvojil. Kromě škody, kterou způsobil odcizením, napáchal poškozením zařízení další škodu, která byla odhadnuta na 4 tisíce korun. Případ policisté šetří jako trestný čin krádeže.  

vytisknout  e-mailem