Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zpravodajství z Lounska

Krádež notebooku objasněna; Odcizené vozidlo v Lounech bylo nalezeno v Litvínově; Ze zahradního altánu zmizely pracovní pomůcky  

Krádež notebooku objasněna

V minulých dnech jsme veřejnost informovali o krádeži osobního počítače v hodnotě 11 000 Kč, který zmizel z montážní haly jedné firmy v Lounech, přestože byl připevněn k psacímu stolu kovovým lankem. Jako pachatel krádeže byl zjištěn 20letý mladík, který se do firmy dostal společně s jejím zaměstnancem. Ve zkráceném přípravném řízení sdělili policisté nenechavému mladíkovi podezření z trestného činu krádeže.

Odcizené vozidlo v Lounech bylo nalezeno v Litvínově

Policisté od čtvrtka pátrali po vozidle zn. VW Passat, které bylo odcizeno v lounské ulici Přemyslovců. Ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Celostátní pátrání však ještě téhož dne odvolali, neboť odcizený vůz v hodnotě 150 000 Kč byl nalezen odstavený v Litvínově. Policisté jej zajistili a po  nezbytných úkonech následně předají majiteli.

Ze zahradního altánu zmizely pracovní pomůcky

Do zahrádkářské kolonie Draguš v Postoloprtech vnikl v minulých dnech zloděj a vyhlédl si zahradní altán v jedné oplocené zahradě. Úlomky cihly rozbil skleněnou výplň okna a vloupal se dovnitř. Přisvojil si různé pracovní pomůcky, čímž způsobil škodu za 4 500 Kč. Poškozením altánu vznikla škoda za 500 Kč. Po dosud neznámém zloději policisté pátrají, věc šetří jako podezření ze spáchání trestného činu krádeže.

 

vytisknout  e-mailem