Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Zpravodajství z Frýdeckomístecka

Frýdek-Místek - Za provozu odcizil pokladnu 

Jablunkovští policisté prověřují získané poznatky k případu krádeže, která se stala včera v obci Návsí. Z prodejny potravin odcizil dosud neznámý pachatel snědší pleti ve věku kolem třiceti let elektronickou kovovou pokladnu, kterou vytrhl z kabeláže a i s lupem vyběhl ven, kde nasedl jako spolujezdec do vozidla Škoda Octavia, které se ihned rozjelo směrem na Třinec. V době krádeže byly v uvedené prodejně dvě prodavačky, díky nimž se policistům podařilo získat cenné informace, které jsou v tuto chvíli vyhodnocovány. Škoda, kterou zloděj svým jednáním poškozené společnosti způsobil, přesahuje částku dvacet tisíc korun.

Vypátrali celostátně hledaného

Tým město, složen z několika policistů obvodního oddělení policie Frýdek-Místek a kriminalistů Územního odboru, vypátral celostátně hledanou osobu, která se před zákonem ukrývala na území města Frýdek-Místek. Informace k této osobě získala operativním šetřením v terénu a také z kriminálně závadového prostředí.

Policisté čtyřiadvacetiletého muže zadrželi ve středu před půlnocí v jednom z Frýdeckomísteckých bytů, a to z důvodu nenastoupení do výkonu trestu odnětí svobody, který mu byl za majetkovou trestnou činnost uložen rozsudkem Okresního soudu ve Frýdku-Místku.

por. Mgr. Lenka Sikorová
Tisková mluvčí PČR
Krajské ředitelství policie Moravskoslezského kraje
4. ledna 2018

vytisknout  e-mailem