Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Zpravodajství z Frýdeckomístecka

Frýdek-Místek - Nezvané návštěvy v prodejnách módy na Frýdeckomístecku i Třinecku 

Policisté z Frýdku-Místku pátrají po dosud neznámém pachateli, který koncem minulého týdne navštívil prodejnu s dámskou módou v jednom z nákupních center na Frýdeckomístecku. Ve chvíli, kdy se prodavačky věnovaly jiným zákazníkům, pachatel měl využít jejich nepozornosti, naklonit se přes pokladní pult a odnést si rovnou tři mobilní telefony, které tam byly položené. Společnosti tak vznikla škoda za téměř čtyřicet tisíc korun. 

Také policisté z Třince v těchto dnech pátrají po dosud neznámém pachateli, který v pátek dne 9. listopadu 2018 navštívil jednu z prodejen oděvního zboží v Třinci. Pachatel využil prázdného obchodu, kde byl jen on a prodavačka. Měl vzít celkem sedm dámských bund různých značek a barev do náruče a s těmito z obchodu v rychlosti utéct neznámo kam. Prodavačka sice za mužem vyběhla, ale tento se ji během okamžiku ztratil z dohledu. Svým jednáním způsobil škodu společnosti dvacet tisíc korun.

V obou skutcích byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádež, za což pachateli po jeho dopadení hrozí trest odnětí svobody až na dva roky. 

por. Bc. Eva Michalíková
oddělení tisku a prevence
územní odbor Frýdek-Místek
12. listopadu 2018

vytisknout  e-mailem