Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Zpravodajství z Frýdeckomístecka

Frýdek-Místek - Nákupy bez košíku na Frýdeckomístecku 

Policisté z obvodního oddělení Frýdek-Místek hned ve dvou případech v neděli 21. října 2018 ve zkráceném přípravné řízení sdělili podezření z přečinu krádež. V prvním případě měl sedmadvacetiletý mladík v ranních hodinách v jednom ze supermarketu na Frýdeckomístecku z regálu odcizit pánský deodorant, který si uschoval pod bundu. Následně bez zaplacení prošel pokladnami, kde už ho čekala ochranka, kterou následoval do zázemí prodejny. Deodorant za devadesát korun vrátil a k činu se doznal.

V druhém případě jednatřicetiletý mladík navštívil jeden z obchodních domů ve Frýdku-Místku, kde z regálu vzal čtyři kusy holicích strojků. Tyto rozbalil a uschoval pod bundu. Poté prošel pokladnami bez zaplacení, kde už ho čekal pracovních z ochranné služby. Vzhledem k tomu, že podezřelý zboží poškodil, nemohlo být vráceno zpět do prodejny. Škoda vznikla společnosti téměř za tisíc korun.

Jelikož se oba muži obdobného jednání v posledních třech letech dopustili opakovaně, nyní jim hrozí pobyt za mřížemi až na tři léta.

por. Bc. Eva Michalíková
oddělení tisku a prevence
územní odbor Frýdek-Místek
22. října 2018

vytisknout  e-mailem