Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Zpravodajství z Frýdeckomístecka

Frýdek-Místek - Před, ale i uvnitř baru bylo včera rušno 

Transportem do nemocnice skončila včerejší šarvátka mezi osmačtyřicetiletým mužem a dosud neznámým agresorem. Ten měl poškozeného fyzicky napadnout na chodníku před jedním z Frýdeckomísteckých barů, a to údery pěstí a několika kopy. Několik desítek minut po půlnoci tak na místě zasahovala nejen policejní hlídka, ale také zdravotníci, kteří muže po ošetření převezli k hospitalizaci do nemocnice.

Po dopadení hrozí pachateli za trestný čin ublížení na zdraví a přečin výtržnictví až tři roky za mřížemi.

Naši policisté prověřují v souvislosti s tímto barem i další protiprávní jednání spočívající v poškození vstupních dveří na pánskou toaletu a následného rozbití kombi záchodu. Majiteli tímto vznikla škoda téměř pět tisíc korun.

Ukradl i podlahové vytápění

Bral i to, co bylo k zemi připevněno. Takto by se ve zkratce dalo popsat jednání zloděje či zlodějů, kteří z jednoho Frýdeckého bytu odnesli vše, co jim přišlo pod ruku. Z bytu tak zmizela plovoucí podlaha za dvacet tisíc korun, pod podlahou instalované podlahové elektrické vytápění v předběžné hodnotě patnáct tisíc korun a také kuchyňská linka. Škoda, která majiteli po řádění zlodějů vznikla, dosahuje částky pětačtyřicet tisíc korun.

por. Mgr. Lenka Sikorová
Tisková mluvčí PČR
Krajské ředitelství policie Moravskoslezského kraje
29. prosince 2017

vytisknout  e-mailem