Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zpravodajství z Chomutova

CHOMUTOV - Do garáže se nedostali, Za nápoje nazaplatil, Zapůjčené peníze nevrací.... 

Do garáže se nedostali
V minulém týdnu se dvojice třicetiletých mužů pokusila vloupat do jedné z garáží ve Svahové ulici v Chomutově. Vrata však byly pevnější a tak se dovnitř nedostali. Škoda činí jeden tisíc korun, na muže čeká obvinění z pokusu krádeže. U jednoho pachatele pak vyšlo najevo, že za majetkovou trestnou činnosti byl již Okresním soudem v Chomutově odsouzen a to v roce 2006.
Za nápoje nezaplatil
Na policejním oddělení v Jirkově včera skončil 26letý muž, kterého zadrželi pracovníci bezpečnostní služby v nákupním centru Kaufland při krádeži. V oddělení nápojů si schoval za mikinu vystavené zboží za necelých 200,- Kč a snažil se projít pokladnou bez zaplacení. Odchod se však nezdařil a byl zadržen. Protože byl již v roce 2005 podmínečně odsouzen za obdobný majetkový trestný čin bude i nyní  obviněn z krádeže.
Zapůjčené peníze nevrací
Z trestného činu podvodu je podezřelá 51letá žena z Veliké Vsi. Před časem si od své známé zapůjčila finanční hotovost ve výši třicet tisíc korun s tím, že je do měsíce vrátí. Podmínky dohodnuté smlouvy však nedodržela a do dnešního dne dluh nevrátila. Jednání ženy nyní vyšetřují policisté v Radonicích.
Bilance dopravních nehod
Během úterý vyjížděly policejní hlídky k pěti nahlášeným dopravním nehodám. Tentokrát nebyl nikdo zraněn, na opravu poškozených vozidel vynaloží majitelé hotovost ve výši nejméně 179 tisíc korun.
 

vytisknout  e-mailem