Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Zpravodajství z Chomutova

CHOMUTOV - V obchoďáku létaly pěsti, Napadení v baru, Vloupání do Plusu...... 

V obchoďáku létaly pěsti
Obvinění z trestného činu loupeže si včera vyslechl 31letý Chomutovák. Kolem poledne totiž v místním Prioru opakovaně napadl dalšího, o několik let staršího muže, z krku mu strhl zlatý řetízek a ten odcizil. Útočník skončil v cele předběžného zadržení a bude podán návrh na jeho vzetí do vazby.
Napadení v baru
V jednom jirkovském baru se v neděli vzájemně napadli dva muži ve věku 30 a 38 let. Hrubá slova zakrátko vystřídaly rány a tak není divu, že došlo i k poškození zařízení v místnosti  - židle, stolu a zrcadla. Oprava poškozených věcí bude stát nejméně 7500 korun, na oba rváče  čeká obvinění z trestného činu výtržnictví. Po provedeném výslechu byli muži propuštěni neboť jejich další vyšetřování bude probíhat na svobodě.
Vloupání do Plusu se nezdařilo
Během nedělní noci se pokusil neznámý zloděj vloupal to jirkovského Plusu. Podařilo se mu poškodit nejen vstupní dveře, ale i dveře v zadní části objektu. Do samotné prodejny však nikdo nevnikl a nic neodcizil. Případná škoda bude vyčíslena později. Po pachateli tohoto činu vyhlásili policisté pátrání.
Z parkoviště zmizelo vozidlo
Nepříjemné překvapení čekalo včera na návštěvnici Krušných Hor. Své vozidlo Ford Galaxy totiž ponechala zaparkované poblíž lyžařského vleku v obci Loučná pod Klínovcem a když chtěla odpoledne odejet zjistila, že je vozidlo pryč. S ním zmizely i tři dětské autosedačky, rádio, střešní box, troje dětské a jedny dámské zimní boty. Celková škoda se vyšplhala na 369 tisíc korun. Po odcizeném vozidle zahájili policisté ihned pátrání.
Bilance včerejších nehod
Během včerejšího dne vyšetřovali policisté pouhé tři nahlášené dopravní nehody. Všechny se staly v okresním městě, škody na vozidlech činí 45 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem