Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Okradení muži

ŽĎÁRSKO: Kapsa není bezpečná. 

     V rozmezí čtyř hodin museli policisté na Žďársku řešit další případy krádeží peněženek. Ve všech případech byli okradeni muži. Celková škoda převyšuje 21 000 korun. 

     Dosud neznámý pachatel v době od 14.15 do 14.25 hodin dne 16. prosince 2010 na náměstí Republiky ve Žďáru nad Sázavou odcizil peněženku čtyřiapadesátiletému muži. V ten den probíhal na náměstí trh. Poškozený měl peněženku uloženou v levé neuzavřené kapse. Zloděj ho okradl o finanční hotovost a doklady. Škoda je vyčíslena na 8 500 korun.

 

     Druhou krádež  zjistil majitel deset minut před 17. hodinou.   Z levé neuzamčené kapsy zimní bundy mu byla odcizena pánská peněženka černé barvy na přesně nezjištěném místě ve Žďáře nad Sázavou. Pán přišel o doklady a finanční hotovost. Způsobená škoda je ve výši 650 korun.

 

     Poslední krádež tohoto dne se stala na sjezdu Exit 153, kde majitlel automobil odstavil. V době od 17:30 do 18:06 hodin odcizil pachatel z neuzamčeného vozidla Škoda Pickup pánskou peněženku s finanční hotovostí a platebními kartami. Dále si přisvojil pánskou koženou tašku a hnědou látkovou bundu. Poškozenému vznikla škoda ve výši 12 500 korun.

 

por. Mgr. Jana Martincová

17. prosince 2010

vytisknout  e-mailem