Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Dopravní nehodovost

PELŘIMOVSKO: O víkendu se na Pelhřimovsku nebouralo.  

Pelhřimovsko- Poslední březnový víkend se obešel bez nehod. Pouze v pátek se staly tři nehody, kdy škoda byla vyčíslena na 232.000 korun.
       
           Krátce po 13,00 hodině se stala nehoda na silnici I/19 ve směru od Pelhřimova na Obrataň. V obci Kámen v mírném stoupání a pravotočivé zatáčce se řidič vozidla Škoda Fabia nevěnoval plně řízení svého vozidla. S vozidlem přejel vlevo do protisměru, kde svou levou přední částí narazil do levého boku zde jedoucího nákladního automobilu Renault Magnum s návěsem, který jel směrem od obce Obrataň na obec Pelhřimov. Při přestupku nedošlo ke zranění osob, alkohol byl vyloučen dechovou zkouškou. Škoda byla vyčíslena na 135.000 korun.
      
           O několik minut později se stal dopravní přestupek v Pacově. Řidič vozidla Ford Transit couval z parkoviště na místní komunikaci náměstí Svobody. Při couvání přehlédl za sebou jedoucí automobil Opel Astra Combi a došlo ke střetu. Škoda byla odhadnuta na 15.000 korun.
   
            Poslední nehoda se stala kolem 19,00 hodiny mezi Lejčkovem a Obrataní. Řidiči vozidla Ford Mondeo do jízdní dráhy vběhla srna a došlo ke střetu. Srna byla předána mysliveckému sdružení, škoda na vozidla byla odhadnuta na 82.000 korun. 
 
tiskpe@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem