Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Loupežné přepadení

JIHLAVA: Pachatel mladíka ohrožoval vystřelovacím nožem. 

V úterý 6. dubna jsme přijali oznámení o loupežném přepadení, ke kterému došlo ve středu 31. března v Jihlavě na ulici Havlíčkova. Před pátou hodinou večer zastavili poškozeného mladíka na chodníku tři neznámí muži. Jeden z nich požadoval vydání nějaké věci. Sdělil mu, že pokud mu nic nedá, tak ho zmlátí. Poté všichni přešli do vnitřních prostor Domu kultury. Na schodech neznámý pachatel vytáhl z kapsy vystřelovací nůž s délkou čepele přibližně deset centimetrů. Nůž namířil proti poškozenému a to v oblasti jeho břicha. Opět poškozenému slovně pohrozil fyzickým násilím a dožadoval se vydání nějaké věci. Poškozený pachateli předal svůj MP4 přehrávač v hodnotě dva tisíce korun. Pachatel si jej vzal a přehrávač si prohlížel. Poškozený využil této příležitosti a z domu utekl. Ke zranění poškozeného mladíka nedošlo.
Policejní komisař zahájil úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zločinu loupež. Kriminalisté po pachateli intenzívně pátrají.
Žádáme občany, kteří se stali svědky loupežného přepadení a mohli by kriminalistům poskytnout informace směřující k dopadení pachatele, aby zatelefonovali na linku 158.

vytisknout  e-mailem