Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Řidič kamionu byl obviněn

HRADECKO - Je stíhaný na svobodě. 

AKTUALIZACE ze dne 13. 7. 2021
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kriminalisté z Hradce Králové včera obvinili 51letého cizince ze spáchání přečinu usmrcení z nedbalosti, těžkého ublížení na zdraví z nedbalosti a z přečinu ublížení na zdraví z nedbalosti, za což mu v případě prokázání viny hrozí až šetiletý pobyt ve vězení.
U řidiče kaminonu bylo požití alkoholu před jízdou vyloučeno provedením dechové zkoušky.  
Muž byl dnes propuštěn ze zadržení a bude stíhán na svobodě. 

por. Pižlová Šárka, DiS.
13. 7. 2021, 13:45

Dnes krátce před 6. hodinou ranní došlo na křižovatce U Kalinky v Hradci Králové k tragické dopravní nehodě, při které zahynul 46letý řidič vozidla Škoda Octavia.

Dle dosud zjištěných skutečností k dopravní nehodě došlo tím způsobem, když 51letý řidič kamionu jel Koutníkovou ulicí z centra města ke křižovatce ČKD. Při průjezdu zmíněnou křižovatkou, která je řízena semaforem s největší pravděpodobností nerespektoval signál „Stůj“, vjel do křižovatky v době, kdy z ulice Petra Jilemnického vjelo osobní vozidlo Škoda Octavia, s kterým se srazil. Ve vozidle Škoda cestovaly tři osoby, jedna osoba utrpěla zranění neslučitelná se životem a dvě osoby byly převezeny do Fakultní nemocnice v Hradci Králové. Vlivem nárazu došlo dále k poškození zaparkovaného vozidla Ford.
Příčiny a okolnosti dopravní nehody vyšetřují kriminalisté z Hradce Králové.

Komunikace s omezením průjezdná - 9:20 hodin. 

por. Pižlová Šárka, DiS.
12. 7. 2021, 9:15

vytisknout  e-mailem