Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Žádáme veřejnost o spolupráci

TRUTNOVSKO-Přepadení benzinové stanice 

LoupežLoupež
V úterý večer 3. 1. 2012 došlo deset minut po půl sedmé v Úpici na ulici Rtyňka k loupeži, při které dosud neznámý zloděj pod pohrůžkou násilí s nožem v ruce donutil obsluhu místní benzinové čerpací stanice k vydání finanční hotovosti. Ihned po tomto oznámení na místo vyjeli policejní hlídky včetně výjezdové skupiny Služby kriminální policie a vyšetřování Trutnov. Muži zákona provedeným šetřením zjistili, že si pachatel z místa odnesl finanční hotovost ve výši několika desítek tisíc korun.

Trutnovští kriminalisté v současné době pátrají po muži, který plynně hovořil česky, byl vysoký zhruba 170 cm, silnější postavy s hnědými mírně vlnitými vlasy. V době spáchání zločinu byl pachatel oblečen do světlé bundy s nápisem HURRICANE s kapucí, kterou měl v době přepadení přehozenou přes hlavu. K zakrytí obličejové části hlavy použil útočník šátek. Shora uvedený nápis HURRICANE byl na bundě situován přes celou šíři hrudníku, a byl rozdělen zipem. Nad uvedeným nápisem je přes celou šíři ramen černo – červený pruh. Na zádové části oděvního svršku je ve výši lopatek shodný pruh červeno – černé barvy, pod kterým je situován dosud nezjištěný znak.

Kriminalisté provedeným šetřením zjistili, že pachatel s největší pravděpodobností z místa odešel směrem k místnímu hřišti. Při uvedeném přepadení nebyl naštěstí nikdo zraněn. Za zločin loupež hrozí pachateli trest odnětí svobody až na deset let.

Policie České republiky tímto žádá všechny občany, aby v případě jakéhokoliv poznatku, který by vedl k identifikaci či pohybu pachatele ihned kontaktovali pracovníky Služby kriminální policie a vyšetřování v Trutnově či přímo bezplatnou telefonní linku 158. Děkujeme.

nprap. Udo Ertner
4. 1. 2012, 11:27

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem