Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Řídili pod vlivem drog

BRNO: Policisté z Bystrce se potýkali se třemi zfetovanými řidiči 

V těchto dnech policisté z Bystrce přistihli za volantem hned tři osoby pod vlivem omamných a psychotropních látek. Pětatřicetiletého řidiče ve vozidle Alfa Romeo zastavila hlídka na nám. 28. dubna. Již na první pohled policisté pojali podezření, že muž je pod vlivem drog, což následně potvrdil i test na přítomnost omamných látek. Řidič policistům přiznal, že předchozí večer vypil pervitin v džusu. Hlídka na místě muži zadržela řidičský průkaz.

Dalšího povedeného řidiče kontrolovala hlídka na Staré dálnici. Test na přítomnost drog u šestatřicetiletého muže ve vozidle Volvo byl také pozitivní. Řidič ovšem užití omamných látek nedoznal a dokonce se rozhodl, že z místa odjede. Policisté byli nuceni užít donucovacích prostředků a řidič putoval na služebnu k dalšímu šetření.

S pozitivním výsledkem zkoušky na přítomnost drog nesouhlasil ani osmadvacetiletý řidič, kterého policisté kontrolovali v ulici Obvodové ve vozidle Seat Toledo. Z tohoto důvodu policisté muže převezli k lékařskému vyšetření. Hlídka muži na místě zadržela řidičský průkaz.

Zvukový záznam:OPL1212.mp3

por. Andrea Straková, 12. prosince 2011

vytisknout  e-mailem