Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Podezřelý je ve vazbě

BRNO: Kriminalistům se podařilo vypátrat podezřelého z násilného činu v herně v ulici Cejl 

AKTUALIZACE 22. října 2009
Brněnští kriminalisté zahájili v úkony v trestním řízení v souvislosti s případem úmrtí dvojice cizinců v herně v ulici Cejl. Podezřelým je čtyřiatřicetiletý cizinec, který je nyní stíhán vazebně. Kriminalisté na případu dále pracují. Zjišťují také motiv činu.
por. Bohumil Malášek

 

Kriminalisté Krajského ředitelství policie Jihomoravského kraje řeší v těchto dnech víkendový případ, kdy byly v herně v ulici Cejl 59 nalezeny dvě mrtvé osoby.

Jedná se o mladou dvojici, muže a ženu vietnamské národnosti. Prvotní výsledky pitvy prokázaly, že dvojice zemřela násilnou smrtí. Jaký byl motiv vraždy je předmětem dalšího šetření kriminalistů, kteří v současné době operují s několika vyšetřovacími verzemi. Pachatelem mohl být jak někdo z vietnamské komunity, tak i například jen host herny apod.

V souvislosti s touto událostí policisté žádají hosty, kteří se v podniku nacházeli v pátek od 14:00 hodin do večera, aby se přihlásili na policii a poskytli případné informace. Důležitým svědkem by mohl být zejména muž v montérkách (možná dělník), který se měl v herně v pátek odpoledne pohybovat.

Veškeré informace je možné sdělit na tísňovou linku 158.

Zvukový záznam: vrazda13.10.mp3

Policie ČR děkuje za spolupráci!

 

vytisknout  e-mailem