Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Hrozil se zbraní v ruce

BRNO: Nebezpečného lupiče jsme stále nedopadli. /AKTUALIZACE/ 

Již několik měsíců brněnští policisté stále marně hledají nebezpečného zloděje, který v únoru v centru Brna přepadl banku. Do dnešního dne kriminalisté vyslechli desítky svědků a shlédli několik hodin kamerových záznamu, přesto jim ale neznámý pachatel stále uniká. Pokud lupiče na kamerovém záznamu poznáváte, volejte linku 158. Ozbrojeného muže se ale nepokoušejte zadržet sami, může být totiž velmi nebezpečný.

por. Bc. Petr Vala, 6. října 2021 - Aktualizace.

Kriminalisté stále marně pátrání po neznámém pachateli, který dne 12. února v 14:20 hodin provedl loupežné přepadení banky v centru Brna. Intenzivní činností se podařilo ustanovit svrchní oděv zloděje. Jedná se o pánskou zimní bundu DHANI SAM73, tmavé barvy. Pokud muže na záznamu poznáváte, okamžitě volejte linku 158.

por. Bc. Petr Vala, 4. března 2021.

Od minulého pátku pátrají brněnští kriminalisté po neznámém muži, který si loupeží přišel na několik desítek tisíc korun. Krátce po čtrnácté hodině si totiž vyhlédl peněžní ústav v centru Brna, kdy pod pohrůžkou násilí požadoval vydání finančních prostředků. Reálnost hrozby dokonce podpořil vytažením pistole a natažením závěru zbraně. Jakmile získal požadovanou hotovost, z banky bleskově zmizel. Dopadnout se jej bohužel nepodařilo ani následnou pátrací akcí. Kriminalisté získali video, na kterém je zachyceno mužovo nebezpečné počínání. Jestliže osobu na kamerovém záznamu poznáváte, ihned volejte na tísňovou linku 158. Vzhledem k tomu, že hledaný je ozbrojený, apelujeme na veřejnost, aby se ho v žádném případě nesnažila zadržet.

Česky hovořící lupič je 180 cm vysoký, štíhlé postavy, ve věku mezi 20 až 30 lety. Oblečený byl do černé bundy do pasu (typ bomber) s kapucí a na hlavě měl černou pletenou čepici. Pod bundou měl maskáčové triko a na nohou měl kotníčkové boty. Na obličeji měl nasazenou černou roušku s nápisem „Já ♥ svoji ženu“.

por. Bc. Petr Vala, 18. února 2021.

vytisknout  e-mailem