Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Poškodil auto a napadal i majitele

ÚO Bruntál - jízda pod vlivem alkoholu, poškozená plachta nákladního vozu a další zprávy 

Poškodil plachtu nákladního vozidla
V době od 9. do 10.5.2010 dosud neznámý pachatel v Bruntále na parkovišti na ulici Zeyerova prořezal krycí plachtu ložné plochy nákladního vozidla DAF. Majiteli způsobil škodu ve výši 25 tisíc Kč. Případ bruntálští policisté šetří jako podezření z trestného činu poškození cizí věci.
 
Jezdil pod vlivem alkoholu
Dopravní policisté kontrolovali v neděli 9.5.2010 v Nových Heřmínovech motorové vozidlo Volkswagen Beetle, které řídil 43letý cizinec. Při dechové zkoušce mu naměřili 1,52 a následně 1,51 promile. Policisté muže zadrželi a umístili do policejní cely. Následující den mu ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.
 
Pěstí udeřil do skla auta a chtěl napadnout i majitele vozu
Rýmařovští policisté sdělili v těchto dnech ve zkráceném přípravném řízení podezření 46letému muži z přečinu poškození cizí věci a výtržnictví. Toho se měl dopustit tím, že v Břidličné na ulici Nerudova, po slovní rozepři s 51letým poškozeným, mu poškodil auto tím, že udeřil pěstí do čelního skla fordu a způsobil praskliny. Pak přistoupil k poškozenému a měl se ho snažit nejméně dvakrát udeřit pěstí do obličeje, což se mu nepodařilo. Chytil ho za pravé rameno a strhl na zem. Začali se s poškozeným válet a způsobil mu drobné oděrky na prstech a zhmožděninu zápěstí. Způsobená škoda činí přes 10 tisíc Kč.
 
Střet se srnou
Ve 23.45 hodin dne 9.5.2010 mezi obcemi Bartultovice a Vysoká jel 27letý cizinec s vozidlem Ford Tourneo a bezprostředně před auto mu vyskočil z příkopy srnec. Došlo ke střetu a zvíře zůstalo na místě nehody usmrcené. Ke zranění osob nedošlo. Srnec byl předán mysliveckému sdružení. Způsobená škoda činí 51 tisíc Kč.
                                                                                  
komisař por. Bc. Tušková Pavla

pisbr@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem