Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vyřešení tří případů

Začátkem týdne sdělili kriminalisté obvinění z trestného činu neoprávněného držení platební karty a krádeže 

      třiadvacetiletému muži. Dotyčný byl v pěti případech spatřen na videozáznamech při vybírání z bankomatů na Příbramsku a Plzeňsku, a to z karet, které byly odcizeny z různých vozidel. Muž si tak přišel celkem na 24 tisíc korun a dalších 52 tisíc korun se vybrat pokusil, ale to se mu nezdařilo. Nyní mu hrozí dvouletý pobyt za mřížemi.

     Policisté z Březnice sdělili v pondělí podezření z trestného činu zpronevěry dvaačtyřicetiletému muži. Ten měl v létě převzít částku ve výši 40 tisíc korun na zhotovení venkovních vrat, ale ty nezhotovil, peníze nevrátil a použil je pro vlastní potřebu. Věc je vedena ve zkráceném přípravném řízení.

     Dne 3. října večer nahlásil na policii jeden mladík, že byl cestou z práce přepaden a okraden neznámým mužem na Příbrami VII. Údajně ho měl pachatel nejdříve oslovit, zda si na něj vzpomíná a poté ho vyzvat, aby mu dal peníze, které mu dluží. Poškozený prý ale odmítl, a proto mu dal násilník několik ran pěstí a odcizil mu peněženku s 3 tisíci korunami. Minulý týden se ale mladík přiznal kriminalistům, kteří celou věc šetří, že se nic takového vůbec nestalo.


 

vytisknout  e-mailem