Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

AKTUALIZACE - Žádáme o svědectví řidiče červeného vozu

LIBEREC - Liberečtí dopravní policisté žádají řidiče, který projížděl místem dopravní nehody, aby se ozval. 

AKTUALIZACE ze dne 13.3. 2013

Děkujeme nejen veřejnosti, ale především svědkovi, ke kterému směřovala naše výzva, že nám poskytl důležité informace k okolnostem a příčinám vzniku nehodového děje. 

por. Bc. Vojtěch Robovský
_________________________________________________________________________________________________________________

V pátek 3. března, několik málo minut před 14. hodinou, projížděla ulicí Jizerskou v Liberci, ve směru od Bedřichova do Liberce, řidička hnědého osobního automobilu Peugeot 3008. Při průjezdu pravotočivou zatáčkou v klesání došlo ke střetu levé přední části jejího vozidla Peugeot s černým vozidlem BMW 640i xDrive, jedoucího v opačném směru jízdy. Po střetu vyjel Peugeot vpravo mimo komunikaci, kde narazil do svislé dopravní značky.

V uvedenou dobu místem projíždělo vozidlo červené barvy. Bohužel se nám do současné doby nepodařilo zjistit typ ani registrační značku tohoto vozidla, přičemž svědectví řidiče tohoto vozu by nám výrazným způsobem dopomohlo k objasnění okolností a příčin nehodového děje.

V této souvislosti se obracíme nejen na veřejnost, ale především pak na onoho řidiče, který se svým červeným osobním automobilem projížděl ve středu 3. března ve 13:55 hodin ulicí Jizerskou v Liberci a byl očitým svědkem výše popsané dopravní nehody, aby se nám ozval prostřednictvím linky 158 nebo, aby se dostavil na služebnu Dopravního inspektorátu v Liberci.

Děkujeme za spolupráci.

8. března 2023
por. Bc. Vojtěch Robovský
Oddělení tisku a prevence
KŘP Libereckého kraje

vytisknout  e-mailem