Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

AKTUALIZACE - Liberečtí policisté žádají veřejnost o spolupráci

LIBEREC – Poznáváte ženu na fotografiích? Ozvěte se. 

AKTUALIZACE ze dne 22. července 2021

Děkujeme veřejnosti za spolupráci. Výzva již není aktuální, neboť v současné době již disponujeme dostatkem potřebných informací k provedení dalších úkonů v rámci trestního řízení. 

por. Bc. Vojtěch Robovský
Oddělení tisku a prevence

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Policisté z Obvodního oddělení Liberec – centrum pátrají po totožnosti ženy, která by svým svědectvím mohla výrazným způsobem přispět k dopadení pachatele krádeže, ke které došlo ve čtvrtek 8. června, krátce po 15. hodině.

Na předzahrádce rychlého občerstvení, na Soukenném náměstí v Liberci, ponechala majitelka bez dozoru svůj batoh. Její nepřítomnosti využil dosud neznámý pachatel, který batoh s finanční hotovostí a s platebními kartami odcizil. Nedaleko místa činu nasnímala jedna z průmyslových kamer pohybovat se ženu s kočárkem. A právě její svědectví by mohlo policistům výrazným způsobem pomoci k odhalení a dopadení pachatele krádeže.
Žena ve věku mezi dvaceti a třiceti lety, oblečena do růžového tílka a maskáčových kraťasů, s blond vlasy staženými do culíku, tlačíc kočárek s dítětem, směřovala k terminálu MHD v ulici Fügnerova. Doprovázel jí muž v obdobném věku. Muž měl tmavší, na krátko střižené vlasy.
Na sobě měl světle šedé nebo světle modré tričko s bílým motivem na prsou. Mladý muž měl na sobě džínsové kraťasy modré barvy a bílo-černou plátěnou obuv.

Žádáme veřejnost, která dvojici poznává, o spolupráci. Zároveň také žádáme dvojici na fotografiích, aby se policistům přihlásila. Informace poskytněte prostřednictvím bezplatné linky 158 nebo navštivte služebnu Obvodního oddělení Liberec – centrum.

Děkujeme.

19. července 2021
por. Bc. Vojtěch Robovský
Oddělení tisku a prevence
Liberec

vytisknout  e-mailem