Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

AKTUALIZACE - Dopravní nehoda u Jablonného v Podještědí

LIBERECKO/ČESKOLIPSKO - V opravovaném úseku komunikace I/13 narazilo nákladní vozidlo do kolony čekajících automobilů. 

AKTUALIZACE - ze dne 14. května v 20:50 hodin

"Zdravotnická záchranná služba na místě dopravní nehody ošetřila celkem osm osob, uvedl mluvčí ZZS LK". "Tři z nich byly převezeny do nemocničního zařízení", dodal.
Počet poškozených vozidel se ustálil na číslu sedm. Jedno nákladní vozidlo a šest vozů osobních. V průběhu prověřování nehodovového děje policisté zjistili, že další z vozidel, byla poškozena při jiných událostech. 

por. Bc. Vojtěch Robovský

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

V pátek 14. května, krátce před půl sedmou odpolední jsme přijali prostřednictvím linky 158 oznámení o dopravní nehodě na silnici I/13. V opravovaném úseku komunikace o obce Lvová, nedaleko Jablonného v Podještědí, pravděpodobně vlivem nevěnování řízení v provozu na pozemní komunikaci, narazilo nákladní vozidlo do kolony čekajích automobilů před světelným značením. Předběžná bilance je šest zraněných osob, šest poškozených osobních vozů a další dva nákladní automobily. Jsna místě a řídíme dopravu po objízdných trasách. Okolnostmi a příčinami vzniku nehodového děje se v současné době zabývají policisté z Dopravního inspektorátu. 

Dbejte prosím pokynů zasahujících policistů v místě události. 

14. května 2021
por. Bc. Vojtěch Robovský
Oddělení tisku a prevence
Liberec

vytisknout  e-mailem