Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Boční střet

NÁCHODSKO - Řidička musela být z auta vyproštěna 

Včera 4.11. došlo na silnici I/33 v katastru České Skalice k bočnímu střetu dvou osobních vozidel. Řidička auta Volswagen Passat (27 let), která jela od Jaroměře na Náchod, s největší pravděpodobností nepřizpůsobila rychlost jízdy, vjela do protisměru, kde se bočně srazila s protijedoucím vozidlem Škoda Octavia. Vlivem nárazu se passat dostal do smyku, narazil do svodidel, od kterých se odrazil do protisměrného jízdního pruhu. Řidička škodovky (44 let) zůstala ve vozidle zaklíněna a musela být vyproštěna hasiči a s lehkým zraněním pak převezena do nemocnice.
Policisté obě řidičky podrobili dechové zkoušce, která vyloučila požití alkoholu. Mladší z nich kvůli podezřelému chování podstoupila i test na omamné a psychotropní látky, který však byl také negativní. Na passatu policisté odhadli škodu ve výši 95 tisíc a na škodovce 98 tisíc korun.
U passatu policisté zjistili technickou závadu vozidla, která však neměla vliv na dopravní nehodu. Jednalo se o nepovolenou úpravu bočních předních skel zatemňovacími foliemi bez homologačního označení. Až policisté dopravní nehodu vyšetří, vše předají správnímu orgánu k rozhodnutí.

por. Iva Kormošová
5.11.2015, 14.00

Odkazy do noveho okna

Náchodsko

Č. Skalice 3.11. 

Detailní náhled

Náchodsko

Č. Skalice 3.11. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem