Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

EURO 2012

KRAJ - Informace o průjezdnosti silnic a veřejném pořádku 

Aktualizace 12.6.2012, 15:00 - Všechny komunikace vedoucí do Polska a hraniční přechody s Polskem jsou průjezdné. Nikde v Královéhradeckém kraji nejsou hlášeny žádné komplikace s fanoušky, kteří míří na Mistrovství Evropy v kopané. Polští policisté opětně, tak jako v pátek, provádějí namátkové kontroly vytipovaných vozidel, což neohrožuje plynulost silničního provozu.

Aktualizace 16:10 - Přidány nové fotografie - aktuállní stav, situace je stále poklidná, projíždějí autobusy s fanoušky, provoz je stále plynulý - viz související dokumenty níže

Aktualizace 14:10 - Přidány nové fotografie - aktuální stav průjezdnosti hraničního přechodu Náchod, provoz je stále plynulý a bez komplikací - viz související dokumenty níže.

Aktualizace: 11:35 - Stále všechny komunikace vedoucí k hranicím i všechny hraniční přechody jsou průjezdné a bez problémů.

Od dnešních ranních hodin začalo bezpečnostní opatření k zajištění veřejného pořádku a plynulosti silničního provozu z důvodu konání Mistrovství Evropy v kopané v Polsku. Naším úkolem je, aby fanoušci dojeli bez vážnějších komplikací na zápas v pořádku.

9:30 - V celém Královéhradeckém kraji je provoz na příjezdových komunikacích k hraničním přechodům České republiky s Polskem plynulý, zatím nejsou hlášeny žádné problémy. Upozorňujeme fanoušky, že do Polska nesmí převážet zbraně a drogy a musí se prokázat platným občanským průkazem nebo cestovním pasem.

por. Iva Kormošová
8.6.2012, 9:30

vytisknout  e-mailem