Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Zpráva o prevenci OŘP IV - květen 2022

V rámci Krajského ředitelství policie hlavního města Prahy, oddělení prevence, s územní působností obvodního ředitelství Praha IV., se přednášek zúčastnilo téměř 1000 žáků z 19 různých škol a školek z Prahy 4 a Prahy 10. Témata byla různorodá, od seznámení s policií pro ty nejmenší, až k právnímu vědomí, kyberšikaně a drogové problematice. Také jsme nezapomněli na seniory, kterých se zúčastnilo v rámci projektu "Senioři v síti" celkem 43 a počet zájemců stále přibývá. 

Jelikož začalo období, kdy nám vyjíždí ven i mnoho cyklistů, zaměřili jsme se také na dopravně bezpečnostní akce, a ve spolupráci s dopravní policií z oddělení řízení dopravy jsme vyjeli ven, abychom cyklistům připomněli, jakou mají mít správnou výbavu kol a samozřejmě, že nemají požívat před jízdou, ani v průběhu jízdy žádné alkoholické nápoje.

Konec měsíce května s sebou přinesl i akci „Bezpečně u vody“ ve Žlutých Lázních, kde jsme připomínali všem věkovým kategoriím, jak se správně chovat u vody a na co si mají dávat pozor.

OPIV-image1.jpgOPIV-image2.jpgOPIV-image3.jpgOP_poricni-odd.jpg

vytisknout  e-mailem