Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Znovu pátráme po Přemyslu Havlovi

ZLÍNSKO: Zdržuje se zřejmě mezi lidmi bez domova.  

Od září loňského roku pátráme po třiapadesátiletém Přemyslu Havlovi ze Zlína. Pohřešuje ho jeho matka, která ho viděla naposledy před dvěma lety. Tehdy ho našla v chatrči v lese za Prahou. Chtěla, aby se s ní vrátil zpět do Zlína, to ale odmítl. Od té doby se jí ozval pouze jednou, v srpnu roku 2014, kdy jí poslal pohlednici s tím, že žije v jiné chatrči, tentokrát u Berouna. Matka se ho opět vydala hledat, ale bezúspěšně.

Poprvé byl muž pohřešovaný v dubnu roku 2013, kdy se nedobrovolně vrátil po několika letech z USA. Tam žil od roku 1986, nejprve v bytě u svého bratra, později v lese, protože začal mít strach z lidí. Z USA ho vyhostili zpět do České republiky, na letišti v Praze přistál koncem února roku 2013. Protože se od svého přistání neozval rodině žijící ve Zlíně, oznámila jeho matka na policii jeho pohřešování. Po deseti měsících jej vypátrali pražští policisté mezi lidmi bez domova. Na základě jejich informace ho tehdy matka vyhledala ve výše zmíněné chatrči za Prahou.

Hledaný muž je vysoký asi 180 cm, hubené postavy, má černé krátké vlasy, černé oči a plnovous. Předpokládáme, že žije osaměle kdekoli na území České republiky. U sebe má pravděpodobně cestovní pas vydaný v USA, státě New York.

http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=11050914151505

 

11. února 2016, nprap. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem