Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Znovu měla odcizit několik věcí

KARLOVARSKO – Tentokrát způsobila škodu téměř 6 tisíc korun. 

Třicetiletá žena z Chebu znovu úřadovala. V letošním roce měla v měsíci lednu v několika městech v kraji odcizit řadu věcí (psali jsme zde a zde) a podobného jednání se měla dopustit také v měsíci únoru.

V prvním týdnu měla v odpoledních hodinách navštívit drogerii v jednom z obchodních center v Karlových Varech. Tam si měla nejdříve prohlížet vystavené zboží a po několika minutách si měla do své kabelky uschovat elektrický holicí strojek, pánskou vůni či make-up. Poté měla bez zaplacení prodejnu opustit. O několik dní později se do obchodního domu v Karlových Varech vydala znovu. A opět měla odcizit několik věcí, které si měla uschovat do svého batohu a následně prodejnu bez zaplacení opustit.

Tímto svým jednáním měla způsobit škodu téměř 6 tisíc korun.

Po provedených šetřeních a zhlédnutí kamerových záznamů policisté z obvodního oddělení Karlovy Vary – Rybáře třicetileté ženě sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže. V případě prokázání viny ji hrozí trest odnětí svobody až na tři roky, jelikož byla za stejný čin v posledních třech letech pravomocně odsouzena.

prap. Jakub Kopřiva
1. 3. 2019

vytisknout  e-mailem