Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Znehodnocení kamery a poškození fasády

KLADENSKO – Pomozte dopadnout pachatele. 

Na policejní služebnu obvodního oddělení Kladno venkov dne 6. prosince 2018 bylo oznámeno poškození fasády a kamery na domě.

Dosud neznámý pachatel v době mezi 5. a 6. prosincem 2018 vnikl na pozemek rodinného domu v obci Vinařice v ulici Hutnická. Po překonání oplocení následně pachatel poškodil fasádu domu na čtyřech místech, kde byl připevněn hromosvod, který znehodnotil vytržením. Dále byly přestřiženy kabely k zabudované kameře a tím došlo k jejímu poškození. Pachatel svým protiprávním jednáním způsobil škodu, která byla předběžně vyčíslena na celkovou částku 9 000,-Kč.

Policisté nyní tento případ prošetřují a pátrají po pachateli, který je podezřelý z trestných činů poškození cizí věci a porušení domovní svobody a po pachateli pátrají.

Policie vyzývá občany, kteří v inkriminovanou dobu mohli spatřit u rodinného domu v Hutnické ulici v obci Vinařice pohyb podezřelé osoby nebo i při manipulaci s hromosvodem, či kamerou, aby své poznatky poskytli na nejbližší policejní služebnu nebo na linku 158 a svým svědectvím dopomohli k dopadení pachatele.

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

10. prosince 2018

vytisknout  e-mailem