Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Znásilnění v domě

Hledáme pachatele, který znásilnil ženu na chodbě domu. Poznáte ho na identikitu? 

Kriminalisté čtvrtého policejního obvodu již dva měsíce pátrají po muži, který hodinu po půlnoci v domě v Branické ulici v Praze 4 znásilnil ženu. Pachatel zezadu přistoupil k poškozené, která odemykala vstupní dveře do domu a vtlačil se za ní. V domě okamžitě na ženu zaútočil a začal na ni sahat. Poškozená se snažila utéct po schodišti, ale násilník ji v mezaninu dostihl, povalil na zem a začal ji škrtit. Žena se sice aktivně bránila, ale muž měl velkou převahu, přemohl ji a i přes její aktivní odpor znásilnil. Pak z místa činu utekl.

Dosavadní prověřování nevedlo k vypátrání pachatele, proto se obracíme na veřejnost s žádostí o pomoc při ztotožnění pachatele, jehož podoba byla zachycena na identikitu. Jestliže na obrázku muže někdo poznává, ať se ozve na linku 158.

Popis pachatel: věk 40 - 50 let, výška kolem 180 cm a mohutnější postava. Muž měl po stranách hlavy více vlasů a nahoře spíše prořídlé chmýří. Útočník při znásilnění mluvil jen minimálně, ale poškozená se domnívá, že hovořil česky, bez přízvuku.

Případ je prověřovaný pro trestný čin znásilnění, za což v případě dopadení a odsouzení hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi.

por. Bc. Jan Daněk – 27. 11. 2018

Odkazy do noveho okna

Identikit

Identikit 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem