Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Znásilnění - aktualizace

Pomůžete vypátrat důležitého svědka závažného mravnostního trestného činu?  

Detektivové Krajského ředitelství policie hlavního města Prahy prošetřují případ možného znásilnění nezletilého chlapce, kterého se dopustil zatím neznámý pachatel v sobotu 10. října 2015 v podvečerních hodinách v lesoparku v blízkosti ulice Podvinný mlýn v Praze 9.

V této souvislosti pátráme po důležitém svědkovi, který se pohyboval poblíž tohoto místa a také na trase metra linky B mezi stanicemi Černý most a Vysočanská. Tohoto důležitého svědka zachytily kamery a zároveň se policistům podařilo sestavit jeho identikit. Jednalo se o muže, který byl ve věku okolo 18 až 20 lety, vysokého 170 až 175 cm, hubené postavy a světlé pleti. Oblečen byl do modročerné látkové bundy, modrošedých džínsů a na nohou mel černé kotníčkové boty. Hovořil česky bez přízvuku. Kriminalisté by potřebovali tohoto muže kontaktovat, aby zjistili, jestli nemůže svým svědectvím přispět k dopadení pachatele tohoto trestného činu.

Jakékoliv informace o tomto muži přijmou operátoři tísňové linky 158.

por. Bc. Jan Daněk – 21. 1. 2016

Aktualizace: Díky medializaci případu a zveřejnění podoby důležitého svědka kriminalisté získali několik poznatků na jeho identitu. Jeden z těchto tipů byl správný a kriminalisté jsou nyní s mladíkem v kontaktu. Zdali jeho výpověď přispěje k objasnění případu, budeme informovat, jakmile to bude možně.

Tímto děkujeme všem těm, kteří věnovali pozornost tomuto případu a přispěli tak k posunu při pátrání po pachateli.

por. Bc. Jan Daněk – 1. 2. 2016

vytisknout  e-mailem