Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Znásilnění - AKTUALIZACE

Pomůžete nám s pátráním po muži, který měl znásilnit dvacetiletou ženu v kempu? 

Pražští kriminalisté z Prahy III pátrají od poloviny listopadu po dosud neznámém muži, který sexuálně napadl ženu. Podezřelý nejprve svou oběť oslovil na ulici, s tím, že natáčí film a potřebuje s ním pomoc. Poškozená s tím souhlasila a odešla s mužem do nedalekého kempu na Pražačce. Tam ji podezřelý na toaletách sexuálně zneužil. V momentě, kdy muž dosáhl vyvrcholení, tak se ženě podařilo z toalet utéct.

Policisté šetřením zajistili kamerové záznamy a v souvislosti s tímto případem hledáme právě muže, který je na záběrech. Pokud ho na záběrech poznáváte, nebo víte, kde by se mohl zdržovat, ozvěte se prosím na linku 158. Stejným způsobem žádáme i muže vystupujícího na videu, aby se přihlásil na linku tísňového volání 158.

Celý případ policisté v současné době prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu znásilnění, za což pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi.

por. Mgr. Violeta Siřišťová – 8. 12. 2021

Aktualizace: Děkujeme všem za pomoc při pátrání po podezřelém, díky poznatkům se nám podařilo muže vypátrat. V současné chvíli s ním probíhají standardní úkony trestního řízení.

por. Mgr. Violeta Siřišťová - 27. 12. 2021

vytisknout  e-mailem