Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Zmizely hliníkové nájezdy

VSETÍNSKO: Ze zaparkovaného kamionu zmizely nájezdy za třicet tisíc korun. 

Ze zaparkovaného kamionu přes víkend zmizely hliníkové nájezdy. Škoda je v řádu desítek tisíc korun.

V pátek večer z důvodu končící povolené doby pro řízení zaparkoval kamion na parkovišti u silnice I/35 v katastru obce Horní Bečva pětačtyřicetiletý řidič z Ostravy. Od kamionu se nechal odvézt. Vše bylo v pořádku. V neděli v podvečer při návratu k autu tomu už tak nebylo.

Při kontrole muž zjistil, že tahač i náklad jsou kompletní a bez poškození. Ale na podložné ploše návěsu chyběly dva kusy hliníkových nájezdů. S nimi zloděj odnesl i visací zámek, kterým byly nájezdy zajištěny. Řidič uvedl, že nájezdy váží asi 60 kilogramů, jsou o rozměru 0,6 x 2,4 metru a jejich nosnost činí 36 tun. Hodnota nájezdů je asi třicet tisíc korun.

Policisté nadále zjišťují informace, které by je dovedly k pachateli trestného činu krádež nebo k odcizeným nájezdům. Žádají občany o spolupráci, zda si v uvedenou dobu nevšimli na parkovišti, které je vzdáleno jeden a půl kilometru od odbočky na obec Bílá a to směrem k obci Horní Bečva, pohybu osob nebo vozidel. Své případné svědectví mohou sdělit na nejbližší policejní služebně nebo prostřednictvím linky 158.

15. července 2019, por. Bc. Vladislav Malcharczik

Odkazy do noveho okna

Zaparkovaný kamion.

Zaparkovaný kamion. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem