Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Zmizela tři auta a motorka

SEMILY - Policisté po nich pátrají. 

     Ve čtvrtek ve večerních hodinách zmizelo z Harrachova z lokality Nový svět osobní vozidlo značky Audi A3 v šedé metalíze, zaparkované před hotelem Sportcentrum. Vůz byl vyroben v roce 2006 a majitel si ho cení na 200 000 korun.

     Z pátku na sobotu došlo na Semilsku  ke krádeži dalších dvou vozidel. K jedné  v obci Benešov u Semil, odkud se ztratil tmavě červený osobní vůz Volkswagen Golf Variant, vyrobený v roce 1997. Ten současný majitel zakoupil teprve 12. října letošního roku za částku 18 000 korun. V golfu se proto ještě nacházela kupní smlouva a také osobní doklady majitele a doklady k vozidlu. Téže noci kdosi odcizil z obce Radostná pod Kozákovem části Lestkov Škodu Fabii Combi z roku 2008 modré barvy. Tu si její oprávněný majitel cení na 161 600 korun.

     V neděli pak přišel na Mýtinkách poblíž stanice vleku o motocykl rakouské výroby značky KTM 34 letý motorkář. Ten tu svůj stroj zaparkoval v 16.00 hodin , a když se o půl hodiny později na parkovací místo vrátil,  motorka už tu nebyla. Vzniklá škoda činí 100 000 korun.

     Policisté nyní po odcizených dopravních prostředcích i jejich novích uživatelích intenzivně pátrají.

 

por. Bc. Ivana Baláková
22. října 2012

vytisknout  e-mailem