Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Zmizela oktávka

VSWETÍNSKO: Ve Valašském Meziříčí zmizela Škoda Octavia kombi. 

Policisté pátrají po odcizené Škodě Octávia kombi, která zmizela ze středy na čtvrtek ve Valašském Meziříčí.

Sedmatřicetiletý muž z Valašského Meziříčí oznámil, že se mu ztratila jeho Škoda Octavia kombi. Své  vozidlo            zaparkoval ve středu po deváté večer ve Valašském Meziříčí na křižovatce ulic U Apolla a Seifertova. Když se k místu zaparkování dostavil ve čtvrtek po osmé ráno, své auto na místě nenašel.

K popisu auta muž uvedl, že mělo najeto přes dvě stě tisíc kilometrů a v nádrži bylo minimum nafty. Na černé karoserii byla dvě místa poškozená a to přední kapota promáčklinou a lem zadního blatníku na straně spolujezdce poškrábáním. Auto si cení na sto padesát tisíc korun. S autem postrádá muž i věci, které byly uvnitř. Jednalo se o kontaktní gril, dětskou autosedačku červené barvy a výbavu na badminton. Vše za téměř třináct tisíc korun.

Policisté vyhlásili po vozidle pátrání a nadále zjišťují informace, které by je k autu nebo pachateli dovedly. Pomoci by jim mohly informace, které by poskytli případní svědkové odcizení. Ti se mohou přihlásit na nejbližší policejní služebně nebo informace podat prostřednictvím linky 158.

16. června 2017, por. Bc. Vladislav Malcharczik

vytisknout  e-mailem