Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Zmizel z povrchu zemského?

Výtečník hojně porušoval zákon. Teď se najednou stal pro policii neviditelným. 

Kriminalisté prvního policejního obvodu pátrají po šestadvacetiletém muži, který dodnes nenastoupil výkon trestu. K tomu byl odsouzen pro pouliční trestnou činnost, konkrétně pro krádeže odložených věcí a krádeže na osobách, ale také proto, že nerespektoval rozhodnutí úřadů, které mu zakázaly pobyt na území Prahy 8.

Na základě těchto skutečností byly na hledaného postupně vydány Obvodním soudem pro Prahu 4 příkaz k zatčení, příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody vydaný Obvodním soudem pro
Prahu 8 a příkaz k zatčení vydaný Obvodním soudem pro Prahu 1.

Po muži se ale doslova slehla zem. Od jisté doby je totiž takřka nezjistitelné kde bydlí, kdy tuto skutečnost údajně neví ani blízcí rodinní příslušníci. Stejně tak na něj přestali policisté „narážet“ v rámci běžných kontrol, nebo při páchání zmiňované trestné činnosti. Možným důvodem jeho neviditelnosti je, že má nastoupit několika měsíční výkon trestu, kdy ale již dříve prohlásil, že dobrovolně do vězení nepůjde.

Na základě popsaného prosí kriminalisté prvního policejního obvodu o pomoc při pátrání po tomto muži. Pokud byste kdokoliv věděl, kde se dotyčný zdržuje, nebo pohybuje, předejte nám prosím tuto informaci prostřednictvím linky tísňového volání 158.

por. Mgr. Tomáš Hulan 11. 11. 2016

vytisknout  e-mailem